Henkilökunnan kahvila Paussi

25.9.2019

Keuruun kaupungintalolla toimiva henkilökunnan kahvila Paussi on Jyty Keuruu ry:n ylläpitämä henkilökunnan taukotila. Kahvio palvelee arkipäivisin klo 8.45-14.30.

Kahviossa voit nauttia kahvia suolaisen ja makean leivonnaisten kera. Kahvion hoitajamme Marita loihtii myös maukkaat salaatit ja kevyet keitot ruokatauoilla nautittavaksi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tilata ennakkoon Maritalta herkulliset tarjoilut kokouksiin, koulutuksiin tai vaikkapa merkkipäivien kunniaksi.

Jyty hoitaa kaupungin kanssa tehdyllä sopimuksella työpaikkaruokailun. Keskuskeittiöltä tulevat lämpimät ruuat, salaatit, leivät sekä juomat Marita laittaa tarjolle ja hoitaa myös astioiden pesut ja ym. siistimiset.

Tiloissa voit myös nauttia omia eväitä, mutta huomioithan, että astiat, mausteet ja jätteenkeräysastiat ovat Jytyn omaisuutta ja kustantamia. Toivomme siis tämän huomioivaa käyttäytymistä evästellessäsi kahviossa.

Kahviotila on pelkästään henkilökunnan sekä heidän vieraiden käytettävissä.

Mikäli tuot vieraitasi ruokailemaan, pyydetään siitä ilmoittamaan paria päivää aikasemmin Maritalle, etenkin jos vieraita on useita. Tällöin voimme ilmoittaa keskuskeittiölle arvioita henkilömäärästä ja ruoka riittää kaikille.

Tervetuloa viihtymään henkilökunnan kahvila Paussiin!