Kuntoutusta työssä jaksamiseen

10.4.2017

Kuntoutus on tarkoitettu työssä jaksamisen tueksi Jytyliiton jäsenille. Kuntoutukseen hakeutuva kokee tarvitsevansa tukea työssä jaksamiseen. KLIKKAA JA LUE LISÄÄ!

 

Mikä KIILA kuntoutus, (kurssi numero 69310)

Kuntoutuksessa saat tukea ja ohjausta hyvinvoinnin edistämiseen ja työkyvyn tueksi. KIILA-kuntoutus on yhdistelmä yksilöllistä ja ryhmämuotoista kuntoutusta.

Kuntoutuksessa tukenasi on joukko terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisia. Kuntoutuksessa haetaan erityisesti keinoja työssä jaksamisen tukemiseksi ja

sen toteutukseen kuuluu yhteistyö työterveyshuollon ja työnantajan kanssa.

Kurssi toteutetaan Kunnonpaikassa, 10km:n etäisyydellä Kuopiosta ja siihen sisältyy kuntoutusohjelman lisäksi ateriat sekä tarvittaessa majoitus kahden hengen huoneessa täysihoidolla.

Kurssin kustantaa Kela ja sen ajalta voi saada joko palkkaa tai kuntoutusrahaa. Kelalta voi hakea korvausta myös kuntoutukseen liittyvistä matkakuluista.

 

Kenelle

Kuntoutus on tarkoitettu työssä jaksamisen tueksi Jytyliiton jäsenille. Kuntoutukseen hakeutuva kokee tarvitsevansa tukea työssä jaksamiseen

ja tuen tarve on myös terveydenhuollossa todettu. Kuntoutukseen hakeutuvan työkykyä uhkaa tai heikentää sairaus ja sen arvioidaan aiheuttavan

lähivuosina työkyvyn tai ansiomahdollisuuksien heikkenemisen. Kuntoutuksen tulee kuitenkin hakeutua riittävän varhain, jotta työssä jatkaminen voidaan turvata.

Lisätietoja hakemisesta alla olevassa liitteessä!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Jani Heikkurinen, asiantuntija,
kuntoutus- ja hyvinvointipalvelut
044 788 9493
jani.heikkurinen@kunnonpaikka.com

 

 

Liitteet